Future Network

The Future is an attitude. Future
Network ook!

Deze tijd vraagt om verbinding, fun naast diepgang, in beweging komen, samen full swing de potentie van deze tijd pakken. Learnings voor je business ervaren, uit je bubbel komen en branche overschrijdend gaan onderzoeken en brainen. Voorsorteren op de innovaties en ontwikkelingen in de wereld en in jouw vakgebied.

Kortom, de toekomst naar het nu halen.

Future Network, een movement waar je elkaar op verrassende manieren ontmoet en in beweging wordt gezet. Juist op verschillende momenten, toffe experiences met te gekke thema’s die passen bij deze tijd vol kansen en mogelijkheden. Die jij als ondernemer of professional natuurlijk wilt grijpen.

Join the Movement

In beweging blijven is cruciaal in deze grillige tijden. Juist door de movement hebben wij gekozen voor een membership van Future Network. Zodat we met elkaar echt iets tofs gaan bereiken, als Future Networkers de diepte met elkaar in gaan en we op elkaar kunnen bouwen zonder dat het jouw agenda helemaal vast zet. Wat een impact zal het geven als je echt structureel kunt gaan netwerken in plaats van losse flodders.

Wat biedt het membership van Future Network per jaar?
  • Per jaar vier geweldige experiences aka Future Network momenten
  • Een sterk, gelaagd en ambitieus netwerk waar je de kans krijgt om branche overschrijdend ondernemers en professionals te ontmoeten en van elkaar te leren
  • Leren van de nieuwste business trends, belangrijke future thema’s en wicked sprekers
  • Online meetups
  • En als extra, speciaal members only, een mini Future Adventure in NL
Onderdeel worden van onze movement?
Maaike Bruggeman
Maaike Bruggeman

Meet the TEAM

Twinning is winning. Marjolein en Maaike zijn snelle schakelaars, energizers en vernieuwers met elk hun eigen expertise.

Maaike is business trendwatcher en eet strategie als ontbijt. Is altijd bezig met de grote business trends en vertaalslag hiervan naar slimme strategieën, business- en verdienmodellen.

Marjolein is eventmanager en altijd bezig hoe je meer uit je event kan halen, een gelaagde experience kan neerzetten die je nog lang bijblijft.

17 mei | Bedrijfsbezoek

Het Future Network vindt plaats op vrijdag 17 mei, 14:30 – 17.30u.
Locatie: Secret

De prijs is 97 euro excl BTW

Wij geloven in kwaliteit en hebben daarom bewust gekozen voor een beperkt aantal deelnemers zodat je de verdiepingsslag kunt maken.